Ouders en kinderen

Ouders en kinderen

Jij | Jullie en je kind(eren)

Een ouder-kind relatie is heel belangrijk. Je wil natuurlijk als ouder je best doen, maar je bent ook maar een mens. En die kinderen kunnen er wat van om je af en toe het bos in te jagen. Deze tips moeten aan de ene kant helpen je gezin in harmonie te krijgen en aan de andere kant je kinderen op te voeden vanuit verbinding en hun noden. Vaak zien wij binnen Open Mind dat met de beste bedoelingen toch van alles doorgegeven wordt aan je kinderen waar je eigenlijk niet bewust van bent en liever niet zou doen.

De tips voor ouders en kinderen zijn  heel eenvoudig, maar best ook wel af en toe heel spannend. De tips zijn uit het leven gegrepen en getoetst aan de vele ouder-kindrelaties van de deelnemers aan de Open Mind opleidingen en vooral ook aan de ervaringen van de trainers binnen Open Mind. De tips in deze online cursus zijn meestal zeer eenvoudig, iedereen weet het wel, maar doen is iets anders. Doel is het verbeteren van je ouder-kind relatie, je houding daarin en je zoveel mogelijk gelukkig leren voelen met dat wat is.

Respect, grenzen, harmonie, verbinding, welvarendheid, rust,… zijn allemaal zaken die de meeste van jullie willen bereiken.  In vele begeleidingen krijg je dan ook het advies wat duidelijker grenzen te stellen naar je kinderen en elkaar wat meer te respecteren. Allemaal goed en wel, maar HOE doe je dat?

Binnen Open Mind werken wij op een andere manier. Alle bovenvermelde waarden zijn eigenlijk het gevolg van tal van acties en houdingen. Als die niet aanwezig zijn in voldoende mate, dan is daar een oorzaak voor. Elke vorm van verstoring van bv respect of harmonie is namelijk totaal verschillend.

De tips die je krijgt in deze opleiding zijn er vooral op gericht om die bron aan te pakken, waardoor je veel sneller het beoogde resultaat bereikt en dit zonder daarvoor de therapeutische toer op te gaan.

Natuurlijk zijn onze tips niet zomaar tips. Ze zijn zorgvuldig uitgekozen uit 20 jaar ervaring en lesmateriaal uit meer dan 200 gegeven opleidingen. De tips zijn trauma- en HSP-proof en systemisch correct en in overeenstemming met de vele inzichten die binnen Open Mind gehanteerd worden. De actiepunten zijn voor iedereen haalbaar met 80% kans op succes. De enige voorwaarde is DOEN en BLIJVEN DOEN.

Veel succes met dit online groeitraject, voor jezelf en zeker ook voor je kroost.

Heb je vragen, feedback, opmerkingen of aanvullingen, stel ze gerust via het formulier onderaan, op die manier help je het materiaal van deze opleiding beter te maken. Indien gewenst kan je een online of life sessie boeken om je persoonlijke situatie of vragen te bekijken.

Volg deze training