Hier kan je een overzicht vinden van de opleidingen waarvoor je aangemeld bent.

US$27

Webinar HSP loslaten | opruimen | hechten

Lees verder

coming soon

Herstellen van Burnout

Ben je getroffen door een burnout, dan begint meestal een lange zoektocht naar herstel. Dit programma kan daarbij helpen. Je krijgt inzicht in wat je burnout veroorzaakt heeft en een plan van aanpak voor herstel.

Lees verder

coming soon

Coach Jezelf

Je hebt niet altijd een coach nodig om gecoacht te worden. Soms verplicht het leven jou tot groei, soms doen vrienden en kennissen dat of je kan deze workshop volgen.

Lees verder

coming soon

Ontwikkel leiderschap

Leiderschap neerzetten vraagt skills. In deze training krijg je zicht op wat leiderschap werkelijk is en wat je noodzakelijk dient te doen. Een praktische handleiding waarin eenieder leiderschap leert neerzetten.

Lees verder

coming soon

Ontwikkel je intuïtie

Je moet niet altijd bij een waarzegster gaan voor een intuïtief moment. Iedereen kan dit ontwikkelen. We hebben helaas in deze wetenschappelijke wereld deze gave meestal niet ontwikkeld. Hier is je kans.

Lees verder

coming soon

Communicatietechnieken

We kunnen allemaal praten, maar communiceren is een ander verhaal. In deze reeks krijg je tal van communicatietips, gebaseerd op traumawerk. Je leert hoe je "verbindend" kan communiceren.

Lees verder

coming soon

Omgaan met collega’s en vrienden

Omgaan met collega's is niet altijd vanzelfsprekend. Je kiest ze meestal niet zelf en toch moet je er mee samenwerken. Hier zijn 20 stappen in teambuilding om de sfeer op de werkvloer te verbeteren.

Lees verder

coming soon

Ouders en kinderen

Als ouder zit je vaak met tal van vragen over de omgang en opvoeding van je kind. In deze 20 lessen krijg je tal van tips om systematisch je aanpak bij te sturen voor meer harmonie en rust in je gezin.

Lees verder

coming soon

Werk aan je partner relatie

Wil je als koppel investeren in je relatie, dan krijg je hier tal van praktische tips. In een programma van 20 stappen krijg je telkens een werkpuntje mee om een ganse week aandacht te geven.

Lees verder

coming soon

Singles en relaties

Vele mensen gaan gewild of ongewild als single door het leven. Dit heeft zo zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. Hoe kan je als single in relatie gaan met je context of met een partner. Hier zijn 20 stappen.

Lees verder

coming soon

Time management

Zit je regelmatig in de knoei met de klok, dan is er waarschijnlijk iets aan de hand. Hier krijg je tips om efficiënt met tijd om te gaan, prioriteiten te leren stellen en handige tips om meer tijd vrij te krijgen.

Lees verder

coming soon

Marketing van je praktijk

Je product of dienst in de markt zetten, daar komt heel wat bij kijken. Hier krijg je de nodige stappen in de juiste volgorde om van dit verhaal een succes te maken.

Lees verder

coming soon

Start je onderneming

Een eigen zaak starten, daar komt best wel wat bij kijken. Weet je niet zeker of je geschikt bent om een eigen zaak te runnen, hier is een overzicht van wat allemaal nodig is voor een succesvolle start.

Lees verder

Coming soon

Jongerencoach

Deze opleiding is een specialisatie als jongerencoach na het volgen van de Integrale Basiscoach. Het unieke aan deze opleiding is dat niet therapeutisch gewerkt wordt, maar vanuit de noden van het kind.

Lees verder

Coming soon

Integrale Coach Basis

Deze opleiding leert je de ICF basis-skills van coaching. Je leert er niet alleen de gangbare methodes, maar ook de nieuwste inzichten die je sessies Systemisch correct en trauma- en HSP-proof maken.

Lees verder

Coming soon

Full potential

Heb je niet altijd toegang tot je volledige potentieel, dan zijn hier 8 houdingen die jou kunnen helpen jezelf elke dag maximaal waar te maken. Een dag je full-potential niet gebruikt, is een gemiste kans!

Lees verder

Coming soon

Boost je eigenwaarde

Heb je regelmatig last van een eigenwaarde-dipje, dan leer je hier hoe dat komt en wat je eraan kan doen. We gaan niet therapeutisch "graven" in je verleden, maar geven je houdingen en inzichten mee voor je toekomst.

Lees verder

Coming soon

Rouwbegeleider

De ideale aanvulling voor coaches die begeleiden in acute en chronische rouwprocessen. De aanpak is zowel voor volwassenen als voor kinderen en gaat van praktische tot spirituele vraagstukken.

Lees verder

Coming soon

Burn-out coach

Alles wat je nergens kan vinden over burn-out, verzameld uit 20 jaar ervaring. Praktische werkvormen, evaluatietools en plan van aanpak voor herstel van burnout. Uniek: ook geschikt voor boreout.

Lees verder

Coming soon

Loopbaanbegeleider

Wil je als loopbaanbegeleider eens iets anders doen dan vragen stellen, lijstjes laten invullen en doelen stellen, dan kan je hier een berg aanvullende technieken vinden voor Hoogsensitieve mensen, bij opgelopen trauma's op de werkvloer, voor mensen die met mentale formats niet kunnen geholpen worden, voor zingeving en systemische aanpak van werk. De formats zijn afgestemd op de VDAB vereisten en aanpak.

Lees verder

€ 149 incl BTW

HSP groeitraject

Ben je Hoogsensitief, dan krijg je in dit groeitraject alle info en praktische tips om met die gevoeligheid te leren omgaan. Open Mind heeft als eerste in België en Nederland meer dan 20 jaar ervaring in deze materie.

Lees verder

Coming soon

Vanishing Twin Syndroom

Was je ooit deel van een twee- of drieling en ben jij de enige die geboren is, dan heeft dit vroeg trauma heel wat onbewuste effecten op je leven. Hier leer je hoe ermee om te gaan.

Lees verder