Handleiding

Nog meer instructies…

Kies de module die best bij jou past

Omdat er verschillende soorten relaties zijn, kan je een keuze maken uit 4 verschillende modules:

  • Partnerrelaties
  • Singles
  • Ouder en kind
  • Collega’s en vrienden

Elk van deze modules is een geheel op zich en, hoewel gelijkaardig van inhoud zijn de tips en uitleg aangepast aan de context, die verschillend is.

Bedoeling is dat je één module kiest en daar dag voor dag de tips uitprobeert, dit 20 dagen lang.

Navigeren door het lesmateriaal

Rechts op je scherm kan je de verschillende modules zien met een pijltje links van de titel.

Als je op dat pijltje klikt, komen de verschillende topics tevoorschijn en kan je er één kiezen.

Bedoeling is dat je de lessen in een bepaalde volgorde volgt.

De lessen komen met een drip-feed. Vanaf 04 april elke dag een extra topic.

.

Bij de start van de opleiding krijg je toegang tot de eerste drie topics.

Elke module heeft 20 tips. Vanaf 04/04/20 krijg je elke dag een extra tip te zien en op 20/04/20 kan je gans de opleiding zien.

Je krijgt vanaf je aanmelding een maand lang gratis toegang tot het lesmateriaal, zodat je elke dag een tip kan uitvoeren. Het zou leuk zijn van jou feedback te mogen ontvangen om het materiaal zoveel mogelijk bruikbaar, verstaanbaar en nuttig te maken.  Anders dan in de andere opleidingen is het materiaal helaas niet beschikbaar voor PDF afdruk.

Bedoeling is écht dat je deze kleine aandachtspuntjes eerst uitprobeert en niet allemaal in één keer leest om daarna als inzicht te klasseren.

Bij elke les kan je vragen stellen, feedback geven of aanvullingen doen.

Onderaan elk topic staat een invulformulier. Hier kan je met één van de trainers contact opnemen als je vragen, bemerkingen of aanvullingen hebt. Deze on-line opleiding is een co-creatie van Open Mind trainers en wij willen jou daar ook graag in betrekken als je graag een meerwaarde voor je medecursisten wil zijn.

Afhankelijk van het aantal en soort vragen plannen wij bij deze opleiding in corona-tijd live-stream videomomenten waarop de trainers antwoord kunnen geven op je vragen. Gebruik bij voorkeur het mailformulier om je vraag te stellen. Wij houden jou op de hoogte van de live-stream momenten en het platform waarop we dit gaan doen.